Potvrđeno, Miljana se udaje! Spakovala stvari i leti iz Srbije, ONA je otišla sa njim

 

Nikada dosta Miljane Kuljić koja je naprosto rasturila Zadrugu u posljednjih par dana. Svi mediji ponovo pišu o njoj nakon što je pobjegla sa svojim djetetom iz rijaliti programa. Danas ponovo jedan veliki BUM sa njene strane.Ko bi to uopšte rekao? Dobro ste pročitali naslov, najvjerovatnije će se i to desiti. Danima se pisalo o vezi Bojane Tomović i Miljane Kulić, i izgleda da se nešto jako konkretno dešava između njih dvoje. 

Pjevač se često oglašava o bivšoj zadruzi, a sada postoji priča da ga je Miljana posjetila u Budvi. Poznato je da je ljeto provela u Crnoj Gori, kao i da je Tomović odmah nakon izbacivanja rekao da su se čuli i da bi ga trebala posjetiti. Da nije laž, potvrđuju to i ove vijesti, kao i fotka sa Instagrama.Što se točno događalo i što je dovelo do njihovog sastanka, još uvijek ne znamo, ali Bojan je spomenuo da planira stati na ludi kamen s takmišarkom iz Zadruge.

The post Potvrđeno, Miljana se udaje! Spakovala stvari i leti iz Srbije, ONA je otišla sa njim appeared first on Cenzurisano.

Source link </a