Nije prevara? Neverna devojka se poverila drugarici, a kada tek vidite šta je za nju varanje ostat će te bez teksta (Foto)

2 years ago e s 0

Nije prevara? Neverna devojka se poverila drugarici, a kada tek vidite šta je za nju varanje ostat će te bez teksta (Foto)

Sigurno imate drugara ili drugaricu koji pod dejstvom alkohola, dima, glasne muzike prave raznorazna sra…gluposti. Svako će stati u zaštitu svog prijatelja i reći “pa nije on loš u suštini, samo eto TRI TAČKE”. Ipak, nasuprot ovima koji lako padaju u iskušenja, možda imate i drugu vrstu ortaka/kinja.

To su oni koji u svakom momentu mogu napraviti neku foru i zezanje gde god da se nađu. Bilo to na ulici, u radnji, na bazenu, u gradu… ma svejedno. Doduše, njihove fore su često “bolne” po njihove prijatelje, ali obično nemaju zlu nameru. Upravo takva prepiska kruži netom ovih dana.

Devojka je svojoj drugarici poslala poruku mamac u pola noći (glumeći onu prvu vrstu koja pada u iskušenja) i navukla je na tanak led. Da ne bismo dužili pogledajte kakav je fazon napravila!

BONUS VIC:

– Pošto su vam ova suknjica i ove gaćice?

– Suknjica 500, a gaćice 200 dinara.
– Je l’ može neki popust?

– Može! Suknjica 600, a gaćice 100 dinara.
– Jaooo a što mi dižete suknjicu, a spuštate gaćice?