Nemojte bacati pare na pete koje su kao da su izašle iz Černobila: NOVE noge uz samo ova 2 sastojka iz kuhinje

 

Uskoro će ljeto, i krajnje je vrijeme da uredite noge kako bi izgledale lijepo i njegovano kao kod svake druge žene. Kada pogledate i upotrijebite ovaj trik, otkrit ćete koliko bolje izgledaju vaše pete nego prije. Doista je teško naći neko vrijeme za održavanje odgovarajuće higijene, kao što je briga za stopala kada živite užurbani tempo života, jednostavno nemate baš puno vremena za to. Danas vam donosimo način da se cijeli život ne suočite s tim neugodnim osjećajem suhoće na nogama.

Prvo su vam potrebne tri žlice praška za pecivo, a zatim vam trebaju četiri male šalice mlijeka. Proces ćete započeti tako što ćete prvo zagrijati mlijeko i odmah nakon toga sipati u tavu sve ove sastojke.Pri tome trebate paziti da vam temperatura nije previsoka jer noge morate držati unutra, pa pazite da se ne opečete. Vaša stopala bi trebala ostati u tavi najmanje deset minuta s ovom smjesom.

The post Nemojte bacati pare na pete koje su kao da su izašle iz Černobila: NOVE noge uz samo ova 2 sastojka iz kuhinje appeared first on Cenzurisano.

Source link </a