Nakon što je pobila cijelu porodicu, na vrata pokucala tetka: Ona je izašla , i rekla OVO zatim nešto što ledi krv!

 

U satima između ubojstava četveročlane porodice i samoubojstva , policajta Valdete Blaca iz Gnjilana je navodno spriječila tetku i njenog sina da uđu u tu kuću i vide tijela braće i roditelja koje je ubila.Kako bi ih odgovorila od ulaska u kuću rekla je da su zauzeti , a ona da žuri.

Ove informacije su objavili albanski mediji o masakru koji se prije tri dana dogodio u kući Blaca u gnjilanskom naselju Bujanina kada je policajka Valdeta Blaca iz služnbenog pištolja usmrtila roditelje i sopstvenu braću.

Navodno je sukob u porodoci izazvan pritiskom koji su oni vršili na Valdete tjerajući je da se uda. Pored toga su već stručnjaci izjavili da policajka ima psihičkih problema te da joj treba odstraniti oružje.

Dva dana nakon ovog užasnog čina , pojavili su se navodi da je sa po dva hica iz pištolja ubila braću a zatim roditelje. Nekoliko sati je bila sama s njihovim tijelima , a ona je na vrata pokucala njena tetka.

Valdete ju je , plašeći se da ce vidjeti tijela svoje porodice , tojerala rekavšida su ukućani zauzeti a da ona žuri. Zatim je otišla i sama sebi presudila.

Navodi se da je policajka već duže vrijeme planirala ovaj gnusni zločin i da je prethodnog dana pitala tetku koliko košta sahrana i dala joj navodno 12.000 eura , ne govoreći zbog čega. Ispotavlja se da je taj novac namjenjen za sahranu porodice.

The post Nakon što je pobila cijelu porodicu, na vrata pokucala tetka: Ona je izašla , i rekla OVO zatim nešto što ledi krv! appeared first on Cenzurisano.

Source link </a