ISPOVIJESTI: Dok se presvlacim volim da ‘izvodim striptiz’…

1 year ago e s 0

Često volim da leti otvorim prozor zbog čistog vazduha i malo više pojačam muziku, to uglavnom radim vikendom jer radnim danima sam na poslu, vikend koristim kao slobodno vreme za isprobavanje letnje odeće, a dok se presvlacim volim da ‘izvodim striptiz’..

Ali svaki put kada bih to uradila komšija do mene počeo bi baš tada da švrnja oko prozora, i baš juče isprobavaal sam kupaći kostim (naravno skidala gola) soba mi je puna ogledala, i na zidnom ogledala videla sam komšiju kako mastrubira na mene, samo sam hladno rekla “komšija kako ti se sviđa moj novi kupaći” odmah je pobegao, toliko u muškarcima.

IZDVOJENO:

Klinci u školi dobili zadatak da naprave nešto na temu “Za svaki slučaj”
Prva čita Marica:
-“Nas je u kući četvoro. Dok mama i tata rade ja i brat se nikad ne svađamo i jako smo dobri. Ipak, mama na polici drži batinu, za svaki slučaj.”
-“Bravo, odličan sedi, ajde ti Pero!”
-“Moj brat je lovočuvar i svaki dan obilazi lovište. Kod nas nema opasnih životinja, ali uvek nosi pušku, za svaki slučaj.”
-“Odlično, ko će dalje?”
Javlja se Ivica:
-“Kao što znate, mi živimo u malom mestu. Imamo školu, poštu i crkvu. Naš sveštenik nije oženjen i neće se ženiti, ali ima kurac, za svaki slučaj.”