Accuweather objavio prognozu za proljeće: Zima je bila bez snijega, EVO šza nas čeka: OVO SE NE PAMTI

 

Vrlo dobro znamo da je zima ila topla i to bbez snježnih padavina, međutim ono što nas čeka u proljeće, jednostavno se možda i nije desilo u posljednjih 50 godina.Zajedničko cijelom kontinentu je nastavak toplijeg vremena, s temperaturama iznad prosjeka, i koje će samo ići prema gore. Od trećeg do šestog mjesecaa, odnosno tri proljetna mjeseca, bit će uglavnom suho, ali bit će i kraćih razdoblja nestabilnosti uz česte oluje.

Dijelovi Balkanskog područja imat će stvarne ljetne temperature u maju mjescu, što će posebno obradovati sve one koji planiraju prvomajske praznike provesti u prirodi, s više dana kada će živa na termometru biti iznad 32 u plusu. U najtoplijim dijelovima Srbije mogući su dani s temperaturama od čak 38 stepeni u plusu. Oni koji provode puno vremena vani imaju problema s alergijom, morat će se suočiti s njezinim ranijim dolaskom. Sve u svemu ljeto će ove godine biti iznad prosjeka, te će žive u termometru ići i do četrdestog podioka.

The post Accuweather objavio prognozu za proljeće: Zima je bila bez snijega, EVO šza nas čeka: OVO SE NE PAMTI appeared first on Cenzurisano.

Source link </a