(18+)erotska ispovest Klinci Me Ra*turali, Dok Je Suprug Balio Po Klinkama…

2 years ago b s 0

(18+)erotska ispovest Klinci Me Ra*turali, Dok Je Suprug Balio Po Klinkama… (ISPOVIJESTI)

Imala sam 26 godina,suprug 45 godina, živeli smo u braku 7 godina u malom gradiću. U toj ne velikoj sredini uvek sam svojom pojavom izazivala pažnju, posebno muškaraca koji su otvorenih usta upirali poglede u moje telo, moje lice. Moja duga crna kosa, pune usne i čisto lice sa krupnim crnim očima je izazivalo je uzdahe, posebno, kada im je pogled padao na poveće grudi, uski struk, zategnutu stražnjicu koju su duge noge isticale kada se podignem na štiklice od 10 cm i uvučem se u kratku suknjicu ili se zategnem farmerkama.

Muž je poprilično bio zauzet,a ja sam vreme provodila nešto radeći i družeći se sa devojkama iz komšiluka. Iznenadila sam se sa koliko slobode su pričale o svojim sek*ualnim iskustvima jer su bile relativno mlade, jedva punoletne. Posebno su upečatljive bile njihove priče o žurkama i grupnom se**u na tim zabavama i o zadovoljstvima koja su im pružena.
Negde tu zimu njih dve su zajedno sa mojim mužom i sa mnom bili na nekom koncertu u Beogradu i posle koncerta zamolile da svratimo na neku žurku da navrate kod neke drugarice da joj čestitaju rođendan. Muž je pristao, a ja sam malo strahovala zbog priče mojih prijateljica ali sam iz nekog razloga ćutala.

Kada smo ušli u neki prostrani stan videla sam desetak devojaka i možda petnaestak mladića, od kojih su neki bili veoma mladi kako se zabavljaju poprilično živo. Njihova drugarica je bila poprilično vesela i zabavljala se sa svima razdragano se smeškajući. Sipali su nam žestoka pića i dok smo se upoznavali sa okupljenima primetila sam da neke devojke očijukaju sa mojim,od njih dva puta straijim mojim mužom. Na početku mi nije smetala , ali kako je on sve više pio i sa njima i razgovarao javljala se neka ljubomora. Moje dve mlade drugarice su brzo oko na sakupile neke mladiće koji su vrlo zainteresovano komnunicirali sa nama, a posle nekoliko pića i ne retko njihove ruke su padale na njihova a bogme i na moje telo, kolena, nogu. a početku sam to odmah odgurivala, a kako se suprug sve bolje zabavljao sa nekim devojkama ja sam sve ređe sklanjala ruke momaka koje su šarale mojim delovima tela. Počelo se i plesati i neki klinac, ne verujem sa više od 16 godina, koji se folirao da ima 19 je počeo plesati sa mnom. Pokušala sam da držim neko odstojanje ali se on pripio čvrsto uz moje telo tako da sam osećala njegovo maldo telo uz svoje i nabreklinu koja je kroz farmerke pritiskala prvo moju butinu kroz minić, a vremenom se počeo i trljati uz moje telo. Pružala sam neki otpor, ali kada sam videla kako se muž prislonio nekoj devojci i ona ga poljubi, prebacila sam ruke preko dečkovih ramena i prepustila da njegove ruke počnu da lagano kruže po mojim leđima, zadnjici, a kad ih je spustio na grudi, tiho sam uzdahnula sa- nemoj. Što, opusti se, odgovori on i još više me pripin uz sebe da sam osetila njegovu tvrdu muškost kroz tkaninu mog minića kako toplo pulsira. Što od alkohola, što od milovanja i stiska upalila sam se još više i prepustila se muzici dok je on svojim usnama dodirnuo moj vratić, ja sam sve šumnije disala i uzdisala.

Trajalo je to neko vreme i kad sam videla kako mi se muž pijano zavalio kod devojaka više nisam ni pokuša da pružam neku odbranu i kad je usnama potražio moje spremno sam to prihvatila, prvo lagano uzvraćajući usnama, pa jeziom, dok su njegovi pokreti rukama počeli mesiti moje tvrde dojke šaptao mi je kak me mora imati, Ćutala sam dok me je poveo na dvosed i poslužio pićem, neprestano milijući moje telo, noge, grudi. Gledala sam supruga koji je sedeo pored mene i pokušavao poprilično alkoholisan da neku klinku privuče na fotelji u svoj zagrljaj. Dok sam to posmatrala moj mladi partner je sve više osvajao i moje telo i um. Kad me poveo nisam se opirala, samo sam pogledala preko ramena supruga koji je pijano, tupim pogledom, blenuo za nama dok se vaćario sa klinkom.